TABS

Sunday 10 August 2014

Zeitdruck

Last minute DIY may not be the most brilliant idea, when there is less than a week until the wedding and still a gazillion little things to do and errands to run. I had this sneaky feeling before, but I decided to ignore it and still make some things myself: packaging for wedding favor gifts and printed information texts inside the boxes, name tags/placecards, menu cards and the seating plan. 

Well, I must admit that even the most fascinating tasks, when repeated ninety times over, eventually kind of lose their spark. And that I have seriously, badly and totally underestimated the time it all takes! However, I intend to be "all there" with each task and enjoy the entire process. :)



- - -

Viimase hetke isetegemisprojektid ei ole ehk kõige säravam idee, kui pulmadeni on jäänud vähem kui nädal. Eks ma kahtlustasin seda ju ennegi, aga püüdsin seda kahtlust eirata. Nii ma siis otsustasingi ajasurve olukorras mitte jääda ootama kellegi teise trüki- ja kujundusteenuse järele, vaid nokitseda mõned asjad põlve otsas ise valmis: külaliste meenete pakendid ja infotekstid, nimesildid/kohakaardid, istumisplaani ja menüüd.

Mis seal salata, pean tunnistama, et alahindasin ikka väga kõvasti aega, mis igale liigutusele kulub. Ja seda, et isegi esmapilgul kõige põnevam ja loomingulisem tegevus, kui seda korrata 90 korda, kaotab lõpuks oma sära - ka seda oleksin ju võinud aimata. Igatahes püüan viibida täielikult hetkes ja kogu protsessi nautida. Usun, et seda suurem on rahuldustunne, kui kõik lõpuks valmis saab. :)

1 comment: