TABS

Wednesday 13 August 2014

Treasured solitude

Spending a night alone feels like the greatest gift in this pre-wedding madness. Kristjan arrives tomorrow noon from his recording session in Oslo and my future parents-in-law took Uku to spend the night at their place. I have enjoyed every single moment of this rare solitude, weaving in loose ends (both literally and metaphorically), searching my soul for the final traits of doubts (found none!), and working on some final DIY projects for the upcoming celebration.

As it turned out at the very last moment, I had to make the table numbers myself too. Far from perfect, in calligraphic sense, but hey, at least the numbers are clearly visible! I had our wedding invitations designer (to be blogged soon!) to laser-cut some butterflies, the same we also used on our invitations. Some of these ethereal creatures are still left for the seating plan (coming up next in my to-do list).



Oh, and sorting out this mess for my tomorrow's bachelorette party:



I have decided to take care of all the "Cinderella stuff" today and tomorrow only deal with final confirmations per E-mail, welcome our first guests from far away, and from 5 p.m., when my doorbell rings and the girls come to pick me up, not to worry about a thing anymore and let things drift their way! :)

- - -

Veel viimane õhtu uhkes üksinduses tundub suurima kingitusena, mis üldse mõeldav. Et põimida veel lahtisi otsi (nii otseses kui kaudses tähenduses), vaadata veel korra endasse ning lõpetada mõningad pooleliolevad tööd. Lubasin endale, et alates homme hommikust tegelen veel ainult arvutil viimaste kinnitusmeilide tippimise ja muu mittekäelise tegevusega. Võib-olla põikan siia, kui hetke leian, tervitan esimesi kaugelt tulevaid sõpru, ning alates kella 17-st, kui uksekell heliseb ja tüdrukud mulle järele tulevad, lasen asjad triivima ega muretse enam mitte millegi pärast. 

Tänaseida toimetusi (sh see heegelsegadus ülal) on aga veel üksjagu ees, sestap lõpetan siinkohal praeguseks. :)

4 comments:

  1. Ma nüüd ei tea, kas mu esimene kommentaar läbi läks või mitte, aga kuna ma seda siin ei näe, siis kirjutan veelkord. Vabandan, kui saab topelt.

    Tahtsin vaid öelda, et tore on lugeda sinu tähtsatest toimetustest kui enda omad just seljataga. Loodan, et Sul on ees elu ilusaim, emotsiooniderohkeim ja muretuim nädalavahetus. Naudi iga hetke!

    ReplyDelete
  2. Kaunist pulmapäeva! Et pruutpaaril oleks ikka mahti kõike seda ilu täiel rinnal nautida!

    ReplyDelete
  3. Armsad Hanna ja Triin, tänud teile ilusate soovide eest! Jõuan alles nüüd vastamiseni. See olli tõesti ühtekokku üks muinasjutuline, ikka veel kergelt uskumatuna tunduv ettevõtmine. Usun, et meil tõesti õnnestus kõigest ka endal täiel rinnal osa saada (kuigi näiteks Põhjaka kokkade valmistatud pearooga õnnestus mul mekkida alles järgmisel päeval, kui Õisus otsi kokku tõmbasime ;)).

    ReplyDelete
  4. Suured, soojad ja suhkurmagusad õnnesoovid abiellumise puhul! Ja tulgu abielu ise vähemalt sada korda nii võrratu kui see teie võrratu pulmapäev oli! :D

    ReplyDelete