TABS

Thursday 24 February 2011

New gems

I couldn't believe my eyes when I visited one of my favourite yarn stores, Liann, in Tallinn a couple of days ago. I was actually looking for something soft and chunky for another custom Scarflette (in mousy grey), but I accidentally happened to pass the shelf where my beloved Sevillas are stacked, and noticed something I just couldn't leave behind. They have new colours! The rich emerald green and breathtaking magenta, for instance. I can't wait to try these out!


Oh, and the skeins of silk/mohair in the matching colour - these are 'Kid Silk' by Austermann, purchased from Karnaluks in Tallinn. Precious.

- - -

Ma ei suutnud uskuda oma silmi, kui paar päeva tagasi Lianni lõngapoes oma armastatud Sevilladest möödusin. Kuna neil on aastaid olnud üsna sama värvivalik, ei osanud ma isegi loota, et midagi uut võiks lisanduda. Aga need kaks nunnut, kirgas smaragdroheline ja imekaunis kuninglik punakaslilla... oeh! Kuigi seekordne missioon oli leida midagi mõnusat ja pehmet tellitud hiidmõõdus sallkaeluse jaoks, ei saanud neid juveele ju ometi poodi jätta. Püüan praegu enesedistsipliini hoida ja mõned poolikud tööd lõpetada, enne kui neile kallale torman.




Ja see samas punakaslillas toonis siid/mohäär sai hiljuti (tõenäoliselt pitssalli tarvis) ostetud Karnaluksist. 'Kid Silk' Austermannilt. Adoraabel.

3 comments:

  1. Oh, see roheline on niiiiii ilus!

    ReplyDelete
  2. Kas Sevilla on lindi moodi? Kavatsed kududa mohääriga kokku? Too lilla Austermani Kid Silk tekitab minuski emotsioone:)

    ReplyDelete
  3. Jah, Anna, Sevilla on selline suurepärase läikega pidulik lintlõng (kuuldavasti pidi olema ka väga popp Tallinna notarite seas, kes punase Sevillaga igasugu tähtsaid dokumente köidavad:-)). Kasutan seda oma kottide ja ridikülide jaoks, sest kuna heegelpind justkui "sööb" läike ära, siis see on ainus, mis ka valmis kujul piisavalt pidulik ja särav välja näeb - vastupidiselt näiteks mersereeritud puuvillale, mille kerad poes laevalgustuse all petlikult läigivad...

    Kokku ei koo, mõtlesin pigem õlasalli-ridiküli komplektile. Järgmine "mission impossible" on leida sobivas toonis kangast kotivoodri jaoks - selle taga seisab mul kodus juba nii mõnigi lõng ja ootab.

    ReplyDelete