TABS

Wednesday 27 November 2013

Shop till you drop


Frankfurt am Main. Again. Another week at work here. We arrived here on Sunday with the whole gang, but since this morning we are all scattered over the map again, to get together again in Karlsruhe this Saturday. Uku (15 months as of today!) took the train there with his grandma this morning, which means that I have a couple of evenings for myself. However, instead of enjoying the benefits of a good hotel and falling in a coma-like sleep at a decent time, Santa’s little helper needed to make a serious shopping raid in the local stores, (today’s haul shown below). Of course, I visited Idee Kreativmarkt, my favourite crafting store here (yes, that’s painting canvas you see there...), and rediscovered the fabrics department in Karstadt (couldn’t resist buying this magnificent royal blue raw silk for living room cushions). Added by some luxury treats for myself and a desperate hunt for stocking fillers. Looking at this pile of stuff, however, I don’t think I made any stupid buys this time. Which is not always the case, as you can imagine. :)



- - -

Järjekordne Frankfurdi-nädal. Pärast paari üheskoos veedetud õhtut pudenes gäng täna jälle veidikeseks laiali - kes Pariisi kontsedile, kes Karlsruhesse vanavanemate juurde. Mina jään veel paariks päevaks üksi siia, mis tähendab kahte õhtut luksuslikku iseolemise aega. Aga selle asemel, et nautida üle pika aja vaikust ja rahu ning hea hotelli hüvesid ja vajuda varakult koomalaadsesse unne, oli hullunud päkapikul muidugi vaja tormata ummisjalu kohalikke ostukeskusi ründama. Saak on igatahes muljetavaldav ja kaup aus. Mitte et meil kodumaal tänapäeval samuti kaubaküllus ei valitseks, aga siinne valik on lihtsalt veidi teistsugune (ja seetõttu minu jaoks eksootiline). Ja kodumail on viimasel ajal miskipärast mahti õieti ainult Selveris käia. Näiteks kangapoodi pole jõudnud oh-kui-ammu, seetõttu ei tekkinudki mul kahtlust, kas see taevalik kuningsinine toorsiid Karstadti kangaosakonnast kaasa haarata või mitte.



Nii et täna šoppasin endal jalad rakku. Astusin sisse isegi kõige stereotüüpsemasse suveniiripoodi. Yep, I said it!



2 comments:

  1. Maasikad on väga hea ost!! :P
    Ning arvestades mu praegust navy blue lummust (mu hall periood sai vist otsa), siis see kanga värv on võrratult kaunis!

    ReplyDelete
  2. Maasikad on ALATI väga hea ost, kuigi tuleb tõdeda, et need hilissügisesed kribulad pakkusid rohkem silmailu kui maitsenaudingut. Muide, navyu blue'st rääkides pakuks Sulle hoopis rohkem pinget see teine kangas, mis küll pildil hästi näha ei ole - tõeline kaunis öösinine siidsatiin. Aga selle viin profi kätte, sest minu puhul ei tähenda julge pealehakkamise rõivaõmbluse vallal sugugi alati poolt võitu, vaid sageli täielikku "freskot". :P

    ReplyDelete